FOOD AND EVENTS

FOOD AND EVENTS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 88 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food and Events. Meer weten? Ontdek meer

27 mrt 2022 om 22:51 Friet was nog half rauw . Rest was ok
27 mrt 2022 om 13:20 ik had twister friet die was aan de taaie kant en koud. had food en event hamburger die was redelijk goed. ik zou geen twister friet meer nemen de volgende keer.sorry was taai en koud.
4 mrt 2022 om 20:15 Fries were good. Burgers: greasy and wet, not a good sauce, combination of ingredients and also not cooked well through. Mexican salad: not recommended, way too much sweet and sour sauce?! and little actual salad. Please improve your menu.
26 feb 2022 om 8:36 Friet nu wel goedgebakken, alleen de pulledporc zwart en waar was de cheadersaus?
20 feb 2022 om 18:22 Friet was gewoon voorgebakken of moest ik deze zelf nog afbakken?hamburger was droog, frietje pulled pork was doordrengt met saus. snacks vielen uit elkaar. de prullenbak zal misschien genoten hebben deze bestelling maar wij niet! Erg jammer.
12 feb 2022 om 20:40 Werkelijk waar de meest slechtste bestelling ooit. 1. friet klef want zilverfolie 2. spareribs taai en niet van het bot te krijgen 3. kipsate nog droger dan de Sahara woestijn 4. Ruim 30 minuten te laat. Helaas kan ik geen min sterren geven
11 feb 2022 om 21:53 Vriendelijke bezorging en eten was verders goed van smaak.
3 feb 2022 om 19:17 Was lauw en slappe frietjes verder wel goed
25 jan 2022 om 20:43 Friet was slap en niet helemaal gaar. Burger was prima alleen 1 grote min......een haar tussen mijn burger
24 jan 2022 om 14:52 Goulash soep en pulled pork waren lekker.
21 jan 2022 om 22:18 Didn't get a fanta that i ordered, food is good
21 jan 2022 om 9:12 Loaded Fries en hamburgers zijn erg lekker hier